dinsdag 18 maart 2014

Bol.com stelt Marjolein Verkerk aan als PR Manager

Onderstaande informatie is afkomstig van pers.bol.com.


Bol.com heeft Marjolein Verkerk (29) aangesteld als nieuwe PR Manager. Verkerk is sinds 1 maart in deze functie verantwoordelijk voor de PR van bol.com in zowel Nederland als België.



Verkerk is afkomstig van het farmaceutische bedrijf Meda Pharma waar ze bijna drie jaar werkzaam was als Communicatie & PR Manager. In deze functie was zij verantwoordelijk voor het strategisch en operationeel communicatie- en PR-beleid. Daarvoor werkte Verkerk als adviseur bij 2twintig public relations voor opdrachtgevers uit verschillende branches. Ze studeerde HBO Communicatie en volgde daarna de master Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.


“Bol.com spreekt mij aan door haar jonge, dynamische en ambitieuze karakter. Ik vind het een mooie uitdaging om deel uit de maken van een organisatie waarbij groei en innovatie belangrijke pijlers zijn. Als je kijkt naar het aantal speciaalzaken – met een assortiment van inmiddels ruim 7 miljoen artikelen – dat bol.com de afgelopen jaren heeft geopend, is het duidelijk dat we ons blijven ontwikkelen. Bol.com is allang niet meer een winkel waar je alleen terecht kunt voor boeken en cd’s. Ik draag graag mijn steentje bij om bol.com als winkel van ons allemaal verder op de kaart te zetten in Nederland en België,” aldus Verkerk.


Marjolein Verkerk




Kijk voor details op http://pers.bol.com. Bij bol.com vind je onder andere boeken, cd's, games, speelgoed, elektronica, witgoed en computers .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nederlandse boeken  (468x60)