dinsdag 17 juni 2014

Bol.com wint The Entrepreneurial Award

Onderstaande informatie is afkomstig van pers.bol.com.


Internationale jury onderscheidt bol.com vanwege innovatieve bedrijfsvoering en ondernemerschap


Bol.com heeft vandaag tijdens de Global E-commerce Summit in Barcelona The Entrepreneurial Award in ontvangst mogen nemen. Volgens de vakjury van de European E-commerce Awards verdient bol.com deze onderscheiding vanwege haar opvallende, innovatieve bedrijfsvoering en ondernemerschap: ‘Het bedrijf heeft zichzelf ieder jaar opnieuw uitgevonden’. Bol.com werd onder andere geprezen vanwege het besluit de winkel open te stellen voor concurrenten. In maart werd bol.com al verkozen als ‘Beste Webwinkel van Nederland’ waarmee het bedrijf zich direct nomineerde voor The Entrepreneurial Award.



“Het is een enorme eer om te midden van zoveel succesvolle en ondernemende landenwinnaars door de jury als meest innovatieve en ondernemende webwinkel van Europa te worden gekroond. We zien in deze belangrijke Europese prijs voor e-commerce een enorme aanmoediging om elke dag met alle energie onze winkel beter te maken voor onze miljoenen klanten en honderdduizenden leveranciers en partners. Ik denk dat ik namens alle deelnemers van deze conferentie spreek als ik zeg dat het een enorm voorrecht is om te mogen werken aan de winkelconcepten van de toekomst, die het leven van de consumenten makkelijker, inspirerender en goedkoper gaan maken”, aldus Daniel Ropers, directeur bij bol.com.


De zilveren en bronzen Entrepreneurial Awards gingen naar het Britse Worldstores.co.uk en het Franse Lexception.com.


Beste Webwinkel van Nederland en België
In maart werd bol.com door de vakjury van de Thuiswinkel Awards uitgeroepen tot de Beste Webwinkel van Nederland. Naast de titel voor Beste Webwinkel verkoos het Nederlandse publiek een van de nieuwste winkels van bol.com, Sport & Vrije tijd, als beste in de categorie Reizen & Vrije tijd. Met de winkels Speelgoed, Muziek, films & Games en Boeken sleepte bol.com ook de Publieksprijs XL Media/Entertainment binnen. Ook in België werd bol.com vorige week onderscheiden als beste winkelwinkel. Naast de titel ‘Beste webshop van België 2014-2015’ werd bol.com door Belgische consumenten bekroond met awards in verschillende categorieën: Lifestyle, Hobby, gifts & toys, Home, garden & animal en Movie, games & music.


Kijk voor details op http://pers.bol.com. Bij bol.com vind je onder andere boeken, cd's, games, speelgoed, elektronica, witgoed en computers .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nederlandse boeken  (468x60)